Közélet

2008.03.28. 15:20

Fetser János hadat üzent az álnéven kommentelőknek

Fetser János országgyűlési képviselő Draskovics Tibor igazságügyi miniszternél egy állítólagos joghézag kiküszübülésére tett javaslatot. A politikus személyét az utóbbi hónapokban számos támadás érte az interneten, ám a véleménynyilvánítók álneveket használtak.

cs. i.

- A magam példája is motivált, de sokan vannak, akik máig nem tudják, kik és miért bántják őket. El szeretném érni, hogy a személyi felelősség alól ne lehessen kibújnia annak, akinek a számítógépéről rágalmazó üzenetek kerülnek a világhálóra — mondta sajtótájékoztatóján Fetser János, akire tavaly "sajtosszenya" felhasználói névvel ismeretlen személy sértő, a becsület csorbítására alkalmas tényeket, hazug állításokat fogalmazott meg. A politikus a rendőrségen feljelentette az ismeretlent.

— Azt gondoltam, politikai ellenfeleim egyike ócsárol. Minden megnyilatkozásával a lejáratásomat akarta elérni. A rendőrség alapos munkát végzett, kiderítette, kinek a számítógépén születtek meg a rágalmazó hozzászólások. Mivel többtagú családról van szó, mindannyian használhatták a gépet. Valamennyien tagadták, hogy a bejegyzéshez közük lenne — sorolta személyes esetét a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!