Kultúra

2008.11.03. 10:08

Egy bájos tizenéves a harmadik Beol-lány

Folytatódik a Beol-lányok megmérettetése: ezúttal a gyulai Sajti Zsanett mutatkozik be lapunkon.

BEOL

A 17 éves gyulai lány középiskolába jár, hobbija az olvasás és a házimozi, de a sport sem áll távol tőle, hiszen rendszeresen fut.

Zenében az elektronikus hangzást kedveli, ételben pedig a hagyományos magyarost. Ha szomjas, legszívesebben teát, narancslét vagy Sprite-ot iszik.

Zsanettre két hétig szavazhatnak a regisztrált felhasználók, s ne feledkezzenek meg Czégény Anitáról sem, akire még egy hétig adhatják le voksaikat!

Szavazni a már megszokott módon lehet, kizárólag regisztált felhasználónknak. Egy IP-címről tíz percen belül csak egy voksot fogad el a rendszer. Egy lányra két hétig szavazhatnak az esélyegyenlőség miatt.

A győztes a legtöbb voksot kapott hölgy lesz, akinek nyereménye egy kellemes belföldi wellnesz-hétvége, melyet partnerével együtt vehet igénybe.

Várjuk továbbra is Békés megyei, vagy a Viharsarokhoz kötődő hölgyek jelentkezését, ám ők már csak a 2009. tavaszi versenyen vehetnek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!