Kultúra

2008.11.09. 20:01

Büszkélkedjen kedvenceivel a Beolon!

Új közösségi játékot hirdet a Beol.hu mindazoknak az internetezőknek, akik kutyát, macskát, aranyhörcsögöt, teknőcöt, vadászgörényt vagy más házikedvencet tartanak.

BEOL

A játék lényege: küldjön be fotót vagy fotósorozatot kedvenceiről, melyeket december elsejétől a hónap végéig tekinthetnek meg az érdeklődők a Beol.hu oldalain. A játékba természetesen bevonunk minden olvasót, azaz szavazni is lehet a kedvencekre. Két kategóriában folyik majd a szavazás: kutyák (mivel az ember leghűségesebb barátja a leggyakoribb házikedvenc), illetve egyebek - ebbe a kategóriába soroljuk be a többi állatot fajtól, fajtától függetlenül.

A klasszikus szavazásos játék mellett meghirdetjük a legszebb keverék kutya versenyt is. Ennek célja, hogy erősítsük azt a nézetet, miszerint nem feltétlenül a fajtiszta kutyák a legszebbek és legjobbak - titkon reménykedünk benne, hogy ennek hatására talán kevesebb lesz a kivert kutya és az állatmenhelyeken árválkodó négylábúak hamarabb lelnek szerető gazdira. Ezen a versenyen a kutyás kategória keverék résztvevői vesznek részt januárban.

A hirdetés után folytatódik

Különösebb technikai elvárások nincsenek: a felvételek készülhetnek bármilyen kamerával, akár mobiltelefonnal is, de az alsó határ nem lehet kisebb hatszáz pixel szélességnél.

A felvételeket vagy sorozatokat a következő e-mail címre várjuk: [email protected] maximum 20 megabájtig (MB). Ugyanide küldhetnek webcímet azok, akik valamilyen tárhelyre töltik fel kedvenceik képeit.

A beküldési határidő: 2008. november 30-a éjfél

A fotókhoz a következő alapinformációkat kérjük mellékelni:
- Az állat neve
- Fajtája
- Neme
- Életkora
- A tulajdonos neve és lakhelye

A játékban nem vehetnek részt a Népújság Kft. dolgozói, partnerei és azok családtagjai.

Kalandra fel, indulhatnak a kamerák!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!