Kultúra

2008.11.29. 13:18

Dobó Kata rátalált a szerelemre Békéscsabán

Úgy tűnik, Dobó Kata békéscsabai vendégszereplése alkalmával nem csupán új barátokat, hanem új szerelmet is talált magának a színház dolgozói között.

Blikk.hu / Beol.hu

A színésznőt az évad elején a Lüzisztraté főszerepére kérte fel Fekete Péter, a Jókai színház igazgatója. A főváros és Békéscsaba között lévő 200 kilométeres távolság miatt a színésznő egy időre a megyeszékhelyi színészházban rendezte be ideiglenes otthonát, amely hamarosan szerelmi fészekké nőtte ki magát – írja a Blikk.

Békéscsabán már hónapokkal ezelőtt szárnyra kapott a pletyka, mely – ha valósak a Blikk információi – most talán igazolást nyer: Dobó Katát gyengéd szálak fűzik egy helyi fiatalemberhez.  Románcuk azonban nem lehet tökéletes – számol be a lap, Dobó Kata új választottjának ugyanis felesége és két gyermeke van.

– A próbák kezdete alatt ismerkedtek meg egymással, és nagyon hamar összebarátkoztak – mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor, aki azt is elárulta: Dobó Kata új kedvese harmonikus házasságban élt feleségével mindaddig, amíg a színésznő fel nem bukkant az életében.

A hirdetés után folytatódik.

A Blikk felkereste Dobó Kata állítólagos kedvesét is, aki nem nyilatkozott az ügyről, ám a lap szerint feleségének reakciója mindent elárult a románccal kapcsolatban. A megcsalt asszony ugyanis azonnal heves zokogásban tört ki, amint meghallotta Dobó Kata nevét, majd könnyeivel küszködve csupán annyit mondott: – Nem tudok mit tenni, két gyermekem van, ha ők ketten így döntöttek, akkor én nem tudok mit csinálni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!