Kék hírek, bulvár

2008.12.09. 08:12

Vigyázat, csúszik! – balesetek a fagyos reggelen

Balesetekkel köszöntött be a tél első igazán csúszós, ködös, fagyos reggele Békés megyében. Csorvás, Szabadkígyós és Mezőberény közelében is a rossz látási- és a kedvezőtlen útviszonyok vezettek ütközésekhez.

BEOL

A kora reggeli órákban árokba fordult egy kisteherautó a 47-es számú főúton Orosháza és Csorvás között. A baleset során személyi sérülés nem történt. A jármű műszaki mentése után, ezekben a percekben (8:15) már zavartalan a forgalom az érintett szakaszon – tudtuk meg a rendőrség ügyeletesétől.

Reggel 8 óra körül a szabadkígyósi vasúti átjárónál, a piros jelzés miatt álló kocsisorba hajtott egy hátulról érkező autó. A helyszínelés még tart, így pontos információk a baleset körülményeiről még nincsenek. Úgy tudjuk, egy személy megsérült, s több autó is érintett a balesetben.

Információink szerint a fagyos, csúszós út és a rossz látási viszonyok vezettek balesethez Mezőberény és Békéscsaba között is. Itt személyi sérülés szerencsére nem történt, s a helyszínelés végeztével már a forgalom is zavartalan. A balesetet szenvedett járművet autómentő szállítja el a helyszínről, de ez várhatóan nem okoz fennakadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!