Kék hírek, bulvár

2009.01.08. 13:42

Nyolcan egy Ladában: nem tudták, hogy a másik is lopni akar

Állításuk szerint egymás tevékenységéről mit sem tudva tulajdonítottak el különböző illatszereket és alkoholos italokat egy gyulai boltból sarkadi lakosok.

cs. á.

Dr. Tábi Tibor gyulai rendőrkapitány elmondta, Sarkadról egy Ladában érkezett a fürdővárosba a későbbi nyolc (!) elkövető, akik többek között dezodorokat, spray-ket, tusfürdőket, testápolókat, valamint konyakot, Unicumot, Jagermeistert, Tokaji furmintot vittek magukkal. A fizetésről valahogy megfeledkezhettek, mert az előkerült 55 ezer 800 forint értékű áruk megvásárlását semmivel sem tudták igazolni.

A kedd délutáni eset után a boltban felszerelt riasztó előbb a vagyonvédelmi szolgálat emberét értesítette, aki nemcsak a rendőröknek szólt, hanem üldözőbe is vette a képzeletbeli „Egy Ladába mennyi ember fér” verseny egyik dobogóesélyes akrobatacsapatát. A kompánia tagjai végül hamarabb kinyúztóztathatták elgyötört tagjaikat, mintsem szerették volna, hazafelé tartva ugyanis a sarkadi rendőrök állították meg a 100 százalékos, rendkívüli kedvezménnyel bevásároló csapatot, akik elismerték a terhükre rótt cselekmény elkövetését. A szabálysértési eljárás keretén belül legfeljebb 100 ezer forintra büntethetők.

 

Címkék#Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!