Közélet

2009.01.16. 11:25

Az egész megyére akciókat tervez a gyulai Antiprovident

Felkérésre csatlakozott a Gyuláról indult „Antiprovident Csoport" kezdeményezéséhez Alt Norbert fideszes, városi képviselő.

cs. á.

— Megkerestek, csatlakozzak a tagjai kilétét továbbra is titokban tartó csoporthoz, hogy a nyilvánosság számára is képviseljem üzenetüket. Örömmel teszek eleget a felkérésnek, hiszen a munka és képviselői tevékenység során is tapasztalom, hogyan kerülnek emberek egyre kilátástalanabb helyzetbe, amire egy Provident kölcsön még egy lapáttal rátesz. Felháborító az az uzsorakamat, amivel a nyomor és szegénység okozta kényszerűségből felvett kölcsönnel a kilátástalanságba került családokat büntetik — hangsúlyozta Alt Norbert.

A képviselő elmondta, első körben azt szeretném megtudni, hány családnak van Provident kölcsöne Gyulán, és azt milyen formában törleszti. Ezért azt kéri, az érintettek jelentkezzenek nála. A csoport Alt Norberttel az egész megyére kiterjedő akciókat tervez.

 

Címkék#Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!