Kultúra

2009.01.25. 21:04

Átvették díjaikat 2008 ifjú párjai

Idén is nagy sikere volt Az év ifjú párja versenynek. A Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu közös játékának díjátadóját vasárnap a Csaba Center színpadán az Esküvő kiállításon tartotta a Népújság Kft. Az ünnepségen Nánási János, a Népújság Kft. kiadóigazgatója és Korbely György, a Beol.hu projektvezetője gratulált a nyerteseknek.

Cs. R. - Beol.hu

A legmesszebbről a fődíjasok érkeztek. Fazekas Zsolt és Fazekasné Bondár Nóra Budapesten telepedtek le, szüleik Szarvason, illetve Békéscsabán élnek. Rengeteg barátjuk, kedves ismerősük maradt a megyében, ami szavazatuk számán is látszik. Nóra és Zsolt elárulta, most utaznak először vellness-szállodába. A sok munka és tanulás mellett alig várják a pihentető hosszú hétvégét.

A játékban 69 pár vett részt. A közönség összesen 85 160 szavazatot adott le. A legtöbb szavazatot sorrendben Fazekas Zsolt—Fazekasné Bondár Nóra Szarvas, Baukó Viktor—Czibula Ágnes (Békéscsaba), Szilágyi Ferenc—Szilágyiné Nagy Nikoletta (Dévaványa), Alberti Bálint—Alberti Marianna (Gyula), Palotai Nándor—Palotainé Siklósi Vera (Mezőberény), ifj. Mlinár Pál—Mlinár-Kőrösi Katalin (Békéscsaba), Rékasi Gábor—Rékasi Gáborné (Újkígyós) kapta.

A verseny első hét helyezettjét ajándékoztuk meg. Az első díjas párnak utónászúttal kedveskedtünk. A kényeztető hosszú hétvégét a cserkeszőlői Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelben tölthetik el a fiatalok. Az őket követő hat házaspárt gyertyafényes éttermi vacsorával leptük meg. A romantikus estére lakóhelyük szerint a békéscsabai Fiume Hotel étterme, a szarvasi Halászcsárda, a gyulai Park étterem, a mezőberényi Tópart étterem, a békéscsabai Szlovák étterem, illetve a Kondorosi Csárda a vendéglátójuk.

Címkék#szarvas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!