Kultúra

2011.04.15. 13:36

Csárdáskirálynő: zajos siker Szalontán, ráadás Békéscsabán

A Jókai színház Nagyszalontán óriási teltházas sikert aratott a Zilahy Lajos Művelődési Központban.

BEOL

Iván–Gál Judit, Fodor Zsóka, Straub Dezső, Presits Tamás és társaik produkcióját zajosan ünnepelte a közönség a határmenti kisvárosban. A folytatásban újra Békéscsabán találkozhatnak a produkcióval a Békés megyei nézők, akik már túlnyomórészt megvásárolták a jegyeket.

A színház ezért úgy döntött, hogy még egy előadást vállalnak a közönség igényeire való tekintettel. Különösen azokra gondoltak, akik számára valamiért nehézséget okozott az esti előadások látogatása, nyugdíjasok, sokgyermekes szülők számára estenként csak a napközbeni színházlátogatás megoldható, így most ők is láthatják azt az operettet, amely nem csak a közönség, de mértékadó színházi kritikusok szerint is figyelemre méltó előadás - tájékoztatott a színház vezetése.

Természetesen a délutáni előadást is megelőzi az „orfeumi” előjáték, érdemes tehát – akár a többi előadás esetében - fél órával korábban érkezni, és egy pohár pezsgővel élvezni a korabeli kuplékat, a kabaré hangulatot.

A közönség kívánságára, még az utolsó pillanatban is bővítette kínálatát a Jókai színház. Április 17-én vasárnap 14 órától, egy plusz előadásra érkezhetnek azok a nézők, akik már nem jutottak jegyhez a másik három alkalomra.

 

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!