Közélet

2006.07.17. 08:03

Bringások fekete vasárnapja

Vasárnap három helyen ütközött biciklis személyautóval. Egy biciklis súlyos, míg kettő könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatta lapunkat a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

BEOL

Békéscsabán a Tessedik utcában történt ilyen baleset vasárnap délelőtt 9 óra körül. Egy Ford Focus vezetője hátulról nekiütközött egy, az út szélén szabályosan kerekező asszonynak. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett. 

Orosházán vasárnap reggel fél 9 körül a Huba utcában történt baleset. Egy biciklis asszony a Lehel utca felől a Könd utca irányába tartott, amikor balra akart kanyarodni. Ekkor ütközött neki a szemből érkező Wartburg bal oldalának. A nő elesett és súlyosan megsérült. 

Battonyán délelőtt háromnegyed 10-kor ütközött össze egy személyautó és egy kerékpáros a város belterületén. A biciklis könnyebben megsérült. Kora délután Kevermes külterületén borult árokba egy személyautó. A kocsiban ketten könnyű sérülést szenvedtek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!