Hírek

2006.10.08. 10:54

Poéngyáros Bándy Sanyi

Október 17-én érkezik a TV2 képernyőjére egy rém rendes család, a Bándi-família, melynek tagjai Humor Harold egyenesági leszármazottai.

Bajnóczy Bella

" Bácsi, lufit akarok! Itt van az a kövér anyád, az miért nem jó? A feleségemnek ott, ahol régen a köldöke volt most két mellbimbó van" - ilyen poénokkal szórja majd tele az országot Szervét Tibor alias Bándi Sanyi, aki az Egy rém rendes család Budapesten című új sorozat egyik főszereplője.

Az ún. sitcom - szituációs komédia - műfajának amerikai sikerváltozatát, az Egy rém rendes családot ültette át magyar viszonyok közé és igazította a magyar ízléshez. "Hosszú időre szeretnénk meghonsoítani ezt a mindennapi életet bemutató poénos műsortípust" - mondja Kereszty Gábor, a TV2 vezérigazgatója.

Kiss Péter producer szerint az eddig hat országban vetített sorozat  magyar változatainak megtekintése után az amerikaiak közölték, nálunk sikerült a legjobb családot összehozni, ami persze, a színészeknek is köszönhető: Al Bundy szerepét Szervét Tibor alakítja, feleségét Bertalan Ágnes játssza. A magyar szereplőket a hollywoodi Rém rendes-produkció két szakembere segített kiválasztani. Egyikük, Fran McConnell, aki George Clooney-t, Leonardo Di Capriot, Halle Berryt is felefedezte. A magyar "rém rendesek" keddenként kergetik majd őrületbe egymást és a nézőket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!