Bulvár-celeb

2024.05.08. 06:14

Igazi mérföldkő: Hódi Pamela nem is lehetne boldogabb

Hódi Pamela Instagramon tudatta követőivel az örömhírt.

MW

Hódi Pamela nem is lehetne boldogabb, igazi mérföldkőhöz érkezett az élete, kislánya, Evolet Olivia ugyanis hároméves lett.

Hódi Pamela csodálatos születésnapot szervezett kislányának

Pamelának két gyermeke van, az elsőt még igen fiatalon vállalta, a néhány éve tragikusan elhunyt Berki Krisztiánnal közösen nevelték Natit.

Kapcsolatuk azonban sajnos nem bizonyult örök életűnek, és csúnya szakítás lett a vége. Berki Krisztián ezután Mazsival találta meg egy ideig a boldogságot, akitől szintén született egy gyermeke.

Szerencsére a szakítás után Hódi Pamelára is rátalált a szerelem, Tóth Bence labdarúgóval pedig néhány éve össze is házasodtak, kislányuk, Tóth Evolett Olivia pedig néhány napja lett hároméves – írja a Bors.

A nagy alkalomból az édesanya igazán kitett magáért, csodálatos szülinapot szerveztek a kislánynak. A buliról néhány pillanatot meg is mutatott, amelyeket Hódi Pamela Instagramján, ide kattintva meg is nézhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában