Bulvár-celeb

2024.05.02. 14:45

Ezt mondta a megcsalásról a Marics Petivel hírbe hozott énekesnő

Tiszta vizet öntött a pohárba Binhky, aki állítólag Marics miatt szakított a vőlegényével.

MW

Marics Peti is megszólalt az ügyben

Fotó: Flajsz Péter

A Binhky néven ismert énekesnőt és influenszert nemrégiben összehozták Marics Petivel: a lány állítólag a vőlegényét is megcsalta az énekessel, sőt miatta vetett véget a kapcsolatnak.

Binhky új Instagram-sztorijában reagált a pletykára:

Nem vagyunk együtt Marics Petivel. A vőlegényemmel pedig januárban mentünk szét, viszont a szakítás oka nem az én hűtlenségem volt

 – írta.

Binhky tagadja, hogy együtt lennének
Forrás: Youtube

A Redditen egy kommentelő írta ugyanis, hogy együtt látta Marics Petit és az énekesnőt egy plázában együtt sétálgatni – miután Binhky épp szakított a vőlegényével. A közös képeik ugyanis eltűntek a közösségi oldalakról, majd azonnal be is jelölték egymást Mariccsal. Később egy másik internetező is jelezte, hogy látta őket kettesben andalogni.

Reagált a harmadik fél

A sztori harmadik szereplője, az elhagyott vőlegény is elmondta, szerinte mi történt. 

"Sajnos igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják" 

– jelent meg egy azóta eltűnt komment az egyik közösségi oldalon. 

Binhky pedig azt állította, hogy valaki szórakozásból adta ki magát a vőlegényének, és a hozzászólást nem is a volt párja írta.

Marics Peti is megszólalt

Az énekes egy ideig nem reagált a  pletykára, azonban a napokban az Instagram-oldalára feltöltött egy beszélgetést, amely közte és az énekesnő közt zajlott az eset kapcsán, és amelyből az jött le, hogy a két fiatalt meglepte az egész történet. Ezzel Peti is azt próbálta bizonyítani, hogy semmi nem igaz a hírekből - írja cikkében az Origo.

Marics Instagram-sztorijában az is olvasható volt, ahogy Binhky állítja: a vőlegénye üzenetét is megszerkesztették, majd annyit tett hozzá: "Nem értem, miért hiszik el az emberek, akkora droidok". 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában