Krimi

2024.04.28. 20:10

Kiderült, ki gyilkolt Szentesen

Csütörtök délután találtak holtan egy nőt Szentesen, a rendőrök sikeresen azonosították az elkövetőt. Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Fotó: MTI / Donka Ferenc

Csütörtökön délután érkezett bejelentés a csongrád-csanád vármegyei rendőrség ügyeletére arról, hogy egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt megölt egy 52 éves helybéli nőt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki - írja a police.hu.

Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt, valamint egy fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral távozott a helyszínről.

A hatóságok kérik, hogy aki információval rendelkezik a tettes tartózkodási helyéről, az jelentse személyesen bármelyik rendőri szervnél vagy hívja a 112-es számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában