Tündérszépek 2024

2024.05.01. 07:44

Szavazzon a szépségekre, és legyen Öné a wellnesshétvége!

A koronát bizony nem adják ingyen. Az Ön szavazata is kell hozzá, ráadásul ezzel most Ön is nyerhet.

Beol.hu

Drukkoljon szavazataival és nyerjen!

Forrás: shutterstock

Az idei Tündérszépek verseny újabb állomásához érkezik, hamarosan lezárul a május 12-ig tartó nevezési szakasz. A lányok és mentoraik is készülnek, és várják a közönség szavazatait, hiszen ez a szépségük egyik legfontosabb mércéje.

Most ráadásul a szavazók is versenybe szállnak. Május 30-ig tartó nyereményjáték indult a napokban a Tündérszépek regionális elődöntőjének szavazói számára, akiknek minden vármegyében esélyük lesz arra, hogy egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerjenek.

Vajon ki jut tovább a regionális elődöntőből a következő körbe? A legmagasabb értékelést elérő lány a központi közönségszavazás során esélyt kaphat, hogy bekerüljön a döntős hölgyek közé, hogy megmérkőzzön „A 2024-es év Tündérszépe” címéért. Ez még ugyan a jövő titka, ahogy az is, ki lesz a legeslegboldogabb hölgy, vagyis a szépségkirálynő.

Mindenesetre az idő múlásával az izgalmak is fokozódnak, a szépség élményét a szavazási időszakban Ön is napról napra átélheti. Látogasson el a beol.hu címoldalára, csodálja meg a lányokat nap, mint nap, és tegye le voksát, akár több hölgyre is! Itt szavazhat! https://tunderszepek.beol.hu/tunderszepek-2024-versenyzok/

Drukkoljon szavazataival az Ön által szépnek ítélt versenyzőkre, mi pedig drukkolunk azért, hogy wellnesshétvégét nyerjen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!