Iparkamarai előadás

2024.05.05. 20:13

A szarvasi régió vállalkozóit szólították meg

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozásfejlesztési előadássorozatot indított a Szövetségben a vállalkozókkal című gazdaságfejlesztési program keretében. A rendezvény második állomása Békésszentandrás volt május 3-án, pénteken.

Beol.hu

Pénteken a szarvasi régióban működő vállalkozókat szólította meg a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Békésszentandráson. Az impozáns környezetben, a nemrég nyílt Bordűr Hotelben tartott eseménynek az volt a célja, hogy egyre szorosabb legyen a kapcsolat a cégek és az iparkamara között. Ezért hívta életre Nemzetgazdasági Minisztérium a Szövetségben a vállalkozókkal projektet és ennek keretén belül működik szarvasi iroda is.

előadás, vállalkozók, iparkamara
Szécsi Attila a már futó pályázati lehetőségeket ismertette. Fotó: Fekete Kata/BMKIK

A rendezvényre látogatók megtudhatták, hogyan juthatnak anyagi támogatáshoz a kisebb- és nagyobb vállalkozások. A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadója, Leszkó-Petrovszki Ágnes egy leendő GINOP-pályázatot mutatott be, míg kollégája Szécsi Attila a már futó pályázati lehetőséget ismertette.  A Békés Vármegyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány részéről Siófoki Attila ügyvezető titkár elmondta, hogyan juthatnak azok a kezdő vállalkozások hitelhez, akiknek a kereskedelmi bankok még nem tudnak segíteni. 

Az iparkamara jövő héten csütörtökön Orosházán tart hasonló előadást, amely szintén térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!