Ösvény Esélynövelő Alapítvány

2024.05.10. 17:00

Rehabilitációs üzem nyílik Méhkeréken

Hamarosan elindulhat a rehabilitációs foglalkoztatás Méhkeréken az Ösvény Esélynövelő Alapítványnak köszönhetően – ismertette Tát Margit polgármester, hozzátéve, hogy ezzel kapcsolatban tartottak a minap a településen tájékoztatást.

Licska Balázs

– Az előre tervezett teljes létszámmal kezdheti meg a rehabilitációs foglalkoztatást az Ösvény Esélynövelő Alapítvány Méhkeréken – ismertette Facebook-oldalán Tát Margit. 

ösvény, esélynövelő, alapítvány, üzem
Sarkadi Zoltán, az Ösvény Esélynövelő Alapítvány ügyvezetője adott tájékoztatást az érdeklődő méhkerékieknek. Fotó: Tát Margit Facebook-oldala

A település polgármestere szerint az egyik legnagyobb kihívást az új munkahelyek teremtése jelenti. Időről időre keresték megváltozott munkaképességűek azzal, hogy jó lenne, ha helyben lenne számukra megfelelő foglalkoztatási lehetőség. 

Most ez megvalósulhat. A rehabilitációs foglalkoztatáshoz szükséges épületet az önkormányzat biztosítja, az induláshoz szinte immár csak adminisztrációs feladatok vannak hátra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!