Időjárás

2024.05.08. 07:01

Kisebb lehűlésre számíthatunk Békésben

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk szerdán Békés vármegyében.

Beol.hu
Újra tavaszias időre számíthatunk
Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Erősen felhős időre számíthatunk többfelé esővel, záporral. Néhol zivatar is kialakulhat. Az északkeletire forduló szél többfelé lesz élénk. 16-21 fok közé esik vissza a hőmérséklet- olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Sajnos beigazolódott, hogy a kedden érkezett hidegfront következményeit nem ússzuk meg egy egyszerű hidegfronti hatással.
A behullámzó front kettősfronti jellegűvé alakul és fokozott terhelést ró az időjárás-érzékeny emberek szervezetére. Hullámzóan jelentkezik sok olyan panasz mint a fejfájás, a vérnyomás fokozott ingadozása, a gyakoribb keringési és légzőszervi panaszok, szédülés, rosszullétek, a bizonytalanságérzet fokozódása. Erősödnek mind a görcsös, mind a gyulladásos jellegű panaszok. Sokan tapasztalnak szorongásos állapotokat, rosszabb esetben pánikszerű reakciókat. A gyakoribb csapadék az erős, viharos szelek tovább fokozzák a terhelő hatásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!