Feszült volt

2024.04.22. 14:08

Autókon és kukákon tombolta ki magát Gyulán egy férfi

Több szemetest is megrongált és az útra dobott egy férfi Gyulán, a Karácsonyi János és a Dob utcában is szombaton éjszaka. A bejelentés után a rendőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol azt látták, hogy a köztéri kukákat felborogatták, és többet közülük az út közepére dobtak.

Nyemcsok László

Deményné Tűri Zsanett, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, kollégái a közelben igazoltattak egy 36 éves férfit, aki már nem volt ismeretlen előttük. Nem tagadta, hogy ő rongálta meg a szemeteseket. Azt mondta, hogy azért tette, mert feszült volt, és tombolnia kellett.

X-eket és köröket is karcolt a férfi a kocsikra Fotó: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök előállítása során egy metszőollót is találtak nála, amit elvettek tőle. A férfi végig zavartan viselkedett emiatt mentőt hívtak hozzá. Másnap több bejelentés is érkezett arról, hogy Gyulán parkoló autókat rongáltak meg. A gyanú szerint a férfi, amellett, hogy a kukákon töltötte ki a dühét, nem sokkal korábban a szomszédos utcákban több kocsira is X-eket, köröket karcolt, de volt, amelyikre betűket írt.

A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétsége miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában