Forgalomkorlátozások Gyulán

2024.05.10. 07:45

Felvonulás miatt útlezárásokra kell számítani Gyula belvárosában

A XXIV. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúra résztvevőinek felvonulása miatt forgalomkorlátozások lesznek május 11-én, szombaton Gyulán.

Nyemcsok László

A Békés vármegyei rendőrségen közölték, a tűzoltóautókat a Béke sugárúti művelődési ház előtt sorakoztatják fel, ezért a Béke sugárút Jókai és Árpád utca közötti szakaszát szombaton 13 órától teljes szélességében lezárják a rendőrök.

Fotó: Békés vármegyei rendőrség Facebook oldala

A díszfelvonulás 14 óra 30 perckor indul, és a Béke sugárút - Kossuth Lajos tér - Karácsonyi János utca - Szent László utca - Kossuth Lajos utca - Maróthy utca útszakaszokat, valamint a csatlakozó utakat érinti. Ahogyan a menet éppen halad, szakaszosan útlezárásokra, illetve forgalomterelésekre kell számítani.

A Kossuth téren lesz egy bemutató, majd a menet tovább indul. A rendezvényen körülbelül 500 gyalogos és 30 tűzoltóautó vesz részt. A szervezők kérik, hogy mindenki türelmesen, figyelmesen közlekedjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában