Magyar Falu Program

2024.03.29. 09:00

Százmillió forint forrás érkezik a térség településeire

Bejelentette Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője a közösségi oldalán a Magyar Falu Program legfrissebb pályázati eredményeit.

Csete Ilona

Erdős Norbert

A Magyar Falu Program keretében elnyert források jóvoltából újabb fejlesztések valósulhatnak meg Békés-Csanád térségében majd 105 millió forint értékben – olvasható Erdős Norbert közösségi oldalán. Medgyesegyházán az idősek otthona fűtéskorszerűsítésére nyertek 12 millió 895 853 forint forrást. Almáskamarás a közösségi ház felújítására fordíthat 12,9 millió forintot, Kevermes a művelődési ház vizes blokkjának a felújítására szintén 12,9 millió forintot, Kisdombegyház eszközbeszerzésre 5,9 millió forintot, Békéssámson a fitneszpark kialakítására 5,9 millió forintot, Kaszaper a temetői urnafal bővítésére 5,9 millió forintot, Kardoskút a játszótér fejlesztésére 5,9 millió forintot, Medgyesbodzás a játszótér kialakítására 5,9 millió forintot, Lőkösháza a játszótér felújítására 5,9 millió forintot, Kunágota szintén a játszótér felújítására 5,9 millió forintot.

Csanádapáca eszközbeszerzésre nyert 5,9 millió forintot, Nagykamarás temetőfejlesztésre 5,9 millió forintot, Dombiratos a játszótér felújítására 6 millió forintot, Gádoros eszközbeszerzésre szintén 6 millió forintot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában