Beol podcast

2024.04.21. 13:46

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján ezen a héten hazánkban, így Békéscsabán is fokozott ellenőrzést tartottak.
 

Hatványozottan balesetveszélyes, problémás a közlekedés Lencsési lakótelepre vezető szakaszon, a Corvin utcai üzleteknél – vélekedik Alföldi Károly, a Csabai Jövőért Egyesület elnöke. Külön kiemelte Corvin és Ábrahámffy utcák kereszteződését, azt, hogy aki kihajtana a Lidl-parkolóból, annak akár négyszer is elsőbbséget kell adnia. Több megoldási lehetőséget vázolt fel.

Örökség Alkotói Díjjal jutalmazta az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület Farkas Tamást. A békéscsabai Tabán Táncegyüttes művészeti vezetője, koreográfusa az Örökség Alkotói Díjat a napokban vette át Budapesten, az Erkel Színházban.

Egy jurta Békéscsaba szélén nem mindennapi dolog: Korom Gábor mégis létrehozta, és alternatív gyógyászati módszereket, hangtálazást és hangterápiát végez a sátorban. A hétköznapokban pedig színészek épsége múlik rajta, hiszen ügyelőként dolgozik a Békéscsabai Jókai Színházban. Korom Gáborral Gyemendi Réka beszélgetett.


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában