Hetven diák indult

2024.04.22. 15:56

Ők nyertek a sarkadi matekversenyen

Kilenc településről hetven diák vett részt a napokban Sarkadon, a Gyulai úti általános iskolában tartott kistérségi hagyományőrző matematika-versenyen. A tanulókkal 13 felkészítő pedagógus érkezett, akik, míg a fiatalok a megoldáson gondolkodtak, szakmai beszélgetésen vettek részt.

Licska Balázs

A megnyitón részt vett dr. Mokán István, Sarkad polgármestere, Pappné Szabó Erzsébet, a Sarkadi Általános Iskola igazgatója és Kepenyes András, a Gyulai Tankerületi Központ irodavezetője is – ismertette az önkormányzat Facebook-oldalán a viadalt szervező Tormáné Krajcsik Irén, valamint a Sarkadi Általános Iskola igazgatóhelyettese, Rajki-Tóth László.

Sarkad, matematika verseny, diákok
Hetven diák érkezett kilenc településről a komoly hagyományokkal bíró matematikaversenyre. Fotó: Sarkad Facebook-oldala

Az ötödikeseknél a méhkeréki Semjéni Gergő és a sarkadi Fekete Dávid Sándor, a hatodikosoknál a gyulai Boros Luca, a hetedikeseknél a gyulai Rikker Réka, a nyolcadikosoknál a zsadányi Tarsoly Norbert Tibor győzött. A verseny legeredményesebb versenyzőinek választották Semjéni Gergőt és Fekete Dávid Sándort, míg a legeredményesebb felkészítő tanárnak dr. Tihanyiné Széles Ágnest, a Gyulai Dürer Albert Általános Iskola Bay Zoltán Általános Iskola 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában