Választás

2024.04.22. 16:13

Szász Zsoltot indítják a kormánypártok Szabadkígyóson

Szabadkígyóson Szász Zsolt önkormányzati képviselő a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a június 9-ei választásokra. Hétfőn egyeztetett Szász Zsolttal Herczeg Tamás, a térség országgyűlési képviselője.

Beol.hu

„Szombaton megkezdődött az önkormányzati választási kampány, amelyben a választáson indulni szándékozók számára az első feladat a jelöltséghez szükséges támogató aláírások összegyűjtése volt” – írta hétfőn közösségi oldalán Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. 

szász zsolt, herczeg tamás, egyeztetés, képviselő
Herczeg Tamás a képviselői irodájában egyeztetett Szász Zsolttal. Fotó: Facebook/Herczeg Tamás

Szász Zsolt jelenleg önkormányzati képviselő

Mint fogalmazott, Szabadkígyóson Szász Zsolt jelenlegi önkormányzati képviselő lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki a képviselői irodában tett látogatása alkalmával arról beszélt, hogy a jelöltséghez szükséges támogatói aláírásokat alig fél nap alatt gyűjtötték össze, és le is adták a választási irodában. A megbeszélésen a kampány további teendőiről, és a Szabadkígyós fejlődésével kapcsolatos hosszabb távú elképzeléseiről egyeztett Szász Zsolttal Herczeg Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában