Szűrés

2024.05.09. 10:03

Szív és érrendszeri szűrést hirdet meg a gyulai kórház

Ingyenes szűrővizsgálatra hívja a Békés Vármegyei Központi Kórház Pándy Kálmán (BMKK) Tagkórházának Kardiológiai osztálya és a SZÍVSN Országos Betegegyesület helyi koordinátora a gyulai lakosságot.

Vásári Erzsébet

Szív és érrendeszeri szűrésre invitálják a lakosságot Gyulán május 12., vasárnap 9 és 14 óra között a Kardiológiai szakrendelőbe (Gyula, Dob utca 3., Földszint 16.). Az ingyenes szűrővizsgálatot a BMKK gyulai Kardiológiai osztályának dolgozói és a SZÍVSN Országos Betegegyesület helyi koordinátora közösen hívják életre. A programon elérhető lesz többek között EKG készítés, vércukorszint ellenőrzés, koleszterinszint-, vérnyomás- és testsúly mérés, BMI számítás, valamint oxigén szaturáció mérés. A szűrés végén pedig mindenkiorvosi konzultáción vehet részt.

szűrővizsgálat, szív és érrendszer, Gyula
Szűrővizsgálat
Fotó: goodluz / Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

A felhívásban hangsúlyozták, hogy bár a szűrés ingyenes és bárki számára elérhető, de arra előzetes regisztráció szükséges a 0620/4841539-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában