Labdarúgás

2023.10.18. 13:41

„Zűrmentes” volt a hétvége a viharsarki focipályákon

Viszonylag „zűrmentes” volt az elmúlt hétvége a viharsarki focipályákon, így azután az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottságának (FEB) is a szokottnál kevesebb ügyet kellett tárgyalnia keddi ülésén – derült ki a szervezet által kiadott hivatalos értesítőből.

Bakulya Mihály

Forrás: shutterstock

A kiállított játékosoknál három meccsre szól a leghosszabb eltiltás, színes lapok halmozásáért pedig két klubot sújtottak pénzbüntetéssel.

A piros lapot kapó felnőtt játékosok esetében Kiss Zalán (Gerla) 3, Papp Máté (Orosháza), Kiss László Dávid (Szeghalom), Darányi Dávid (Szeghalom), Sódar Krisztián (Mezőkovácsháza), Zsíros Péter (Mezőberény), Gál Sándor (Dévaványa), Zsibrita Tamás (Kamut) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

A utánpótláskorú labdarúgóknál Szilágyi Zoltán (Zsadány U19) 3, Hojecska Máté (Medgyesegyháza U16) 2, Sztancsik Márk (Szarvas U19) 1 soron következő bajnoki mérkőzésen nem lehet ott a csapatában.

A FEB ezen felül színes lapok miatt a Kunágotai TE és a Békési FC sportszervezetét egyaránt 12 500 forint pénzbüntetéssel sújtotta.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában