Labdarúgás

2023.11.14. 10:51

Rangadót játszanak szerda este a kupában

A Végegyháza után újabb csapat válhatja meg helyét szerdán este a Békés Vármegyei Kupa legjobb nyolc együttese közé.

Bakulya Mihály

A gyulaiak ezzel a találattal múlták felül szombaton a szarvasiakat

Fotó: Babák Zoltán

A harmadik forduló slágercsatáját vívják 18.30 órás kezdéssel a Grosics Akadémián. Az I. osztályú pontvadászatot veretlenül vezető gyulaiak a dobogós Szarvast fogadják, amelyet szombaton bajnoki találkozó keretében 1–0-ra vertek az Erzsébet-ligeti sporttelepen. Kora ősszel a fürdővárosban gól nélkül zárt a két együttes, most is szoros párharcra van kilátás.

Brlázs Gábor, a Gyulai TFC vezetőedzője: – Nagyon nehéz, kiegyenlített csatát vívtunk a bajnokin. Mindkét csapat beletett mindent, de szerencsére mi jöttünk ki jobban a ki-ki meccsből. Bízom benne, hogy eredményesség tekintetében szerdán ismétlünk, viszont a játékban feltétlenül javulnunk kell. A fiúk mentségére szólhat, hogy a mély talajú pálya alkalmatlan volt összefüggő játékra, ezért a küzdelem dominált. Most viszont a játéktérre egyik csapat sem hivatkozhat majd, bízom benne, hogy kiharcoljuk a továbbjutást.

Sajben Gábor, a Szarvasi FC vezetőedzője: – Szeretnénk megköszönni, hogy a gyulai klub nagyon korrekten a kérésünkre előrébb hozta a mérkőzést. Úgy gondolom küzdelmes, jó iramú csatát vívtunk velük pár napja, csakis a gólok számában maradtunk alul, ami sajnos a legfontosabb. Persze a tizenegyessel alakulhatott volna másképp is, de nincs értelme ezen keseregnünk. Magasabb osztályt megjárt, és oda vágyó kiváló játékosok alkotják a keretüket. Ismét megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy újra nyílt meccset játszunk velünk és remélem ez most már eredménnyel is társul, mert az elmúlt évek kupaszereplése kötelezi a csapatunkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában