Kézilabda

2023.12.15. 13:50

Debrecenben gyakorolt a Békéscsaba női csapata

A december végi NB I.-es folytatás előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta csütörtökön este a TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE női csapata.

Gajdács Pál

DVSC Schaeffler–TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE 39–33 (19–18)

Forrás: BMH

Erős, a Bajnokok Ligájában edződő ellenfelet választottak maguknak a lila-fehérek, hiszen a Debreceni VSC Schaeffler csapatával mérték össze erejüket a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban. Rác Sándor tanítványai alaposan odatették magukat, hiszen a második félidőre úgy fordultak a felek, hogy a hajdúságiak csak egy góllal vezettek. A folytatásban azután némileg elnyúlt vendégétől a Debrecen, és biztosan győzött. A csabaiaknál mindenki megkapta a lehetőséget a játékra.

DVSC Schaeffler–TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE 39–33 (19–18)

Felkészülési női kézilabda-mérkőzés, Debrecen. DVSC: Gabriel – Grosch 7, Hámori 8, Planéta 5, Hornyák D., Kácsor 11 (2), Petrus 1. Csere: Bartulovic (kapus), Kelemen D., Csamangó 3, Johansson 1, Vámos M. 1, Kiss Cs. 1, Fodor V. 1. Vezetőedző: Szilágyi Zoltán.

Békéscsaba: Pásztor B. – Horváth G. 1, Török F. 3, Román 2, Mayer, Gyimesi 7 (4) Szondi 5. Csere: Madera-Domokos K. (kapus), Bencsik 5, Aranyi, Kukely K 3., Csáki L. 1, Termány 5 (1), Sándor R. 1. Vezetőedző: Rác Sándor.

– Hasznos edzőmérkőzést játszottunk a Debrecen ellen. A taktikai feladatokat jól megoldották a lányok, a gyakorlás volt a fő, mindenki játéklehetőséget kapott –értékelte a mérkőzést Rác Sándor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában