Karate

2024.03.28. 13:34

Eredményes szereplés a győri gálán

Győrben színvonalasan megrendezett karate versenyen vehettek részt az erő karate képviselői. A Győri Ashihara Karate Gálán szép számmal indultak el a kyokushin, a shidokan, a josui, shindokai és a kempo karate versenyzői is.

Gajdács Pál

A magyar résztvevőkön kívül szlovák és ukrán harcosok részvétele avatta nemzetközivé a megmérettetést, a 20 egyesület 288 nevezője remek versenyt vívott a szép díjakért. A Békés Megyei Harcművész Szövetség klubjai közül a sarkadi Nintai Kyokushin Karate Egyesület, a gyulai Szamuray Kyokushin Karate Sport Egyesület és a Bucsai SE kyokushin karate szakosztálya utazott el Győrbe.

Eredmények. Kumite (küzdelem). Knock-down szabályrendszer. Junior női. 55 kg: 2. Nagy Mária Valéria (Szamuray Kyokushin Karate SE Gyula). U20 férfi. 75 kg: 1. Kollát Zétény (Nintai KKSE Sarkad). 95 kg: 2. Varju Csaba (Nintai KKSE Sarkad). Ifjúsági leány. 65 kg: 3. Kiss Hanna (Bucsai SE). U15 fiú. 55 kg. 1. Rácz Béla (Nintai KKSE Sarkad). +65 kg: 2. Szalai Brendon (Nintai KKSE Sarkad). Gyermek fiú. U12. 40 kg: 2. Cseke Nándor (Nintai KKSE Sarkad). U8. 25 kg: 1. Rácz Izmael (Nintai KKSE Sarkad). 

AIKO full contact. 35 kg: 2. Barna Noémi (Bucsai SE). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában