Labdarúgás

2024.03.28. 13:32

Három hétre szól a leghosszabb eltiltás

Négy felnőtt és hat utánpótláskorú labdarúgó esete került napirendre, az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) hétközi ülésén.

Bakulya Mihály

Forrás: shutterstock

A felnőtt játékosok közül a békéscsabai Lakatos Miklós kapta a legsúlyosabb büntetést, akit három bajnoki mérkőzésen kell nélkülöznie a csapatának, míg színes lapok miatt két klub kapott pénzbüntetést – derült ki a szervezet által frissen kiadott értesítőből.

Az eltiltott felnőtt játékosoknál Liszkai Patrik (Battonya) 2, Futó Zsombor (Előre II.), Sebestyén Máté (Szabadkígyós) és Ulrich Norbert (Mezőmegyer) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

Az utánpótláskorú labdarúgók közül Lakatos Miklós (Atletico U19) 3, Isaszegi Bence (Mezőhegyes U19), Kozák Gábor (Orosháza U19), Blahó Marcell Zoltán (Mezőkovácsháza U19), Mezei Vendel (Atletico U17) és Babecz Áron (Előre SE U15) 1-1 soron következő bajnoki találkozóról fog hiányozni. 

A klubok esetében színes lapok halmozásáért a Jamina SE 18 000, míg a Mezőberényi LE 15 000 forint pénzbüntetést kapott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában