Labdarúgás - Női NB II.

2024.04.23. 12:19

Döntetlent játszott az Amazonok

Hazai döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Gyulai Amazonok NB II.-es női nagypályás labdarúgócsapata. Molnár Zoltánné tanítványai a tabella 5. helyé, közvetlenül előttük álló Hatvannal osztoztak meg a pontokon a bajnokság 17. fordulójában.

Bakulya Mihály

Nagy Katalin szép szabadrúgása eredményezte a gyulaiak vezetését

Fotó: Tóth László-archív fotó

Gyulai Amazonok–FC Hatvan 1–1 (5–0)

NB II.-es női labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 50 néző. Vezette: Balogh Tamás.

Gyula: Szűcs – Kurta, Szappanos (Laczó), Lovas, Kajári, Molnár Á., Nagy K., Kurai, Mezei (Danics), Komlósi, Bordás. Edző: Molnár Zoltánné.
Gólszerző: Nagy K. (32.), ill. Sass (59.).

A vendégek léptek fel támadólag, hazai oldalon hullámzó volt a játék, viszont a lányok igyekezete átsegítette őket a nehézségeken, a 32. percben pedig Nagy Katalin szabadrúgásával a vezetést is megszerezték. A térfélcsere után még nagyobb iramra kapcsolt a Hatvan. A párharcokat állt a fiatal gyulai együttes, de egy hibája is elég volt az ellenfélnek az egyenlítéshez az 59. percben. Az utolsó félórában mindkét kapu előtt akadtak lehetőségek a meccs lezárására, sz eredmény azonban már nem változott.

Molnár Zoltánné: – Nem játszottunk jól, igazából tudunk mi ennél sokkal többet is. A vereségek után jól jött most a csapatnak a pontszerzés. Laczó Patrícia ma debütált a felnőtt csapatban, jól játszott, határozott és kemény volt.

A bajnokság állása 17 forduló után: 1. Bp. Honvéd 45 pont (16 mérk.), 2. Újpest FC 45, 3. Eger 41, 4. Lőrinci 33, 5. Nyíregyháza 31 (16), 6. Hatvan 30, 7. Gyula 25, 8. Kazincbarcika 16, 9. Arany Bácska 13, 10. Szolnok 10, 11. BVSC 6, 12. SKSE 3.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában