Torna

2024.04.30. 08:53

Diákolimpia: békéscsabai érmek minden korcsoportban

Három korcsoportban indultak békéscsabai tornászok az országos diákolimpia hétvégi budapesti versenyén. Mindháromban született viharsarki érem, a legszebb a középső korosztályban, ahol Czupper Naomi, a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákja az első helyet szerezte meg.

Gajdács Pál

A IV. korcsoportban kibérelték a dobogót a békéscsabaiak, hiszen Czupper Naomi mögött Potocska Polla a második, Sándor Natália a harmadik legjobb lett. A III. korcsoportban Uhrin Bernadett a második, az V. korcsoportban Kiszely-Horváth Anita a harmadik helyen zárt.

Fotó: TC Békéscsaba

– Jól sikerült a diákolimpia, hiszen szép eredményeket értünk el – értékelt Ördög Szabolcs a gyerekeket felkészítő Torna Club Békéscsaba edzője. – Bár akadtak apróbb hibák, mindenki jól versenyzett, a lányok megcsinálták azt, amit tudnak.

Békéscsabai eredmények. III. korcsoport. Egyéni összetett: 2. Uhrin Bernadett, 6. Petrovszki Boglárka, 7. Köböl Kitti, 8. Kovács Panna (mind Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola). IV. kcs. Egyéni összetett: 1. Czupper Naomi (Jankay iskola), 2. Potocska Polla (Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium), 3. Sándor Natália (Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium), 4. Mag Natália (Jankay iskola). V. kcs. Egyéni összetett: 3. Kiszely-Horváth Anita (Jankay iskola).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában