Biliárd

2024.04.22. 17:24

Farsang János a Fuszek-emlékverseny győztese

Új győztes neve került a Fuszek Amatőr Biliárd Emlékverseny legjobbjának járó serlegre, a szombaton tizedik alkalommal a gyulai Civil Házban életre hívott eseményt a helyi Farsang János nyerte.

Gajdács Pál

A 10. alkalommal megrendezett versenyt Kónya István sportért felelős alpolgármester nyitotta meg, majd Tóth II. József főszervező beszélt a sportesemény történetéről, méltatva a névadó legendás gyulai sportembert, ifj. Himer Józsefet, aki maga is kitűnő biliárdos volt.

biliárd, győztesek
A dobogósok, balról: Kolozsvári Lajos, Farsang János, Lovas István

Az emlékverseny 40 résztvevővel, négy asztalon, két fős csoportokban felváltva zajlott. A csoportmérkőzések után egyenes kieséses rendszerben a 16 között folytatódtak a küzdelmek. A döntőbe két olyan biliárdos került, akik még soha nem küzdhettek meg a győztes pozícióért, a győzelmet végül Farsang János szerezte meg Lovas István ellen.

Végeredmény (40 induló): 1. Farsang János (Gyula), 2. Lovas István, 3. Kolozsvári Lajos (Sarkad), 4. Csukás Róbert (Gyula).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában