Labdarúgás

2024.05.09. 10:33

Csárdaszálláson nem lesz meccs

Az utolsó három teljes hétvége kezdődik a vármegyei labdarúgás tavaszi idényéből. Az előttünk álló programból csupán a Csárdaszállás–Bucsa találkozót nem játsszák le, a hazaiak ugyanis jelezték, hogy képtelenek kiállni. A Sarkadkeresztúr után újabb csoportokban derülhet fény az idei bajnok kilétére.

Bakulya Mihály

Számukra kedvező esetben akár már ezen a hétvégén bajnoki címet ünnepelhetnek a sárga mezes kondorosiak. Fotó: Dinya Magdolna

A Vármegyei II./A osztályú bajnokságban még négy fordulót tartogat a hátralévő időszak. A 23. játéknapon a dobogóért csatázó dévaványaiak és a szabadkígyósiak egyaránt hazai környezetben lépnek pályára a pozíciójuk megerősítése érdekében.

előzetes, vármegyei, labdarúgás
Számukra kedvező esetben akár már ezen a hétvégén bajnoki címet ünnepelhetnek a sárga mezes kondorosiak. Fotó: Dinya Magdolna


A 23. forduló programja. Május 11., szombat, 17.00: Elek USE (11.)–Kondorosi TE (1.), Dévaványai SE (3.)–Dobozi SE (7.), Mezőkovácsházi TE (14.)–Békési FC (6.), Mezőmegyer SE (2.)–Füzesgyarmati SK II. (13.), Mezőberényi LE (5.)–Csabacsűdi GYLSE (10.). Május 12., vasárnap, 17.00: OMTK-Rákóczi (12.)–Békéscsabai MÁV SE (8.), Szabadkígyósi SZSC (4.)–Békésszentandrási HMSE (9.).
A Vármegyei II./B osztály 20. fordulója keretében az élen álló duó szereplését kíséri különös figyelem. Az éllovas Kaszaper a kimagasló teljesítményre is képes Csorvást fogadja, a Lőkösháza pedig a szintén hektikus Kunágota vendége lesz.
A 20. forduló programja. Május 11., szombat, 14.00: Battonyai TK (10.)–Újkígyós FC (5.). 17.00: Kunágotai TE (11.)–Lőkösháza KSK (2.), Kaszaper FC (1.)–Csorvási SK (6.), Kétegyházi SE (7.)–Magyarbánhegyesi FC (9.), Tótkomlósi TC (3.)–Csanádapácai EFC (4.), Köröstarcsai KSK (8.)–Kevermes SE (12.).
A III. osztály Déli csoportjában már csak a harmadik helyért folyik érdemi csapata. Az érdekeltek közül a 24. fordulóban a Gádorosra hazai környezetben könnyebb, a Békéssámsonra vendégként nehezebb összecsapás vár.
A 24. forduló programja. Május 11., szombat, 17.00: Kamuti SK (2.)–Kardos KSK (7.), Gádorosi LSE (4.)–Gerlai SE (9.), Medgyesegyháza SE (6.)–Végegyházi SE (1.), Mezőmegyer SE II. (5.)–Békéssámsoni SK (3.). Szabadnapos: Telekgerendási LSC (8.).
Az Északi csoport 19. játéknapi felhozatala két találkozót tartogat, ám mindkettőnek megvan a maga varázsa. Okányban például sok néző előtt vívhat presztízscsatát a két szomszédvár.
A 19. forduló programja. Május 11., szombat, 17.00: Okány KSK (6.)–Zsadányi KSE (3.), Sarkadi KLE (4.)–Vésztői TK (2.). Szabadnapos: Sarkadkeresztúri SE (1.). A Csárdaszállási SZSK (7.)–Bucsa SE (5.) mérkőzés elmarad.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában