Labdarúgás

2024.05.08. 11:44

Drága bánhegyesi „buli”

Tizenegy játékos és hat egyesület volt „célkeresztben” az MLSZ Békés Vármegyei Igazgatósága fegyelmi bizottsága keddi ülésén. A leghosszabb eltiltások három mérkőzésre szólnak, a legdrágábban a Magyarbánhegyesi FC számára zárult a hétvégi „buli”. Mutatjuk a tárgyalóteremből kapott határozatokat.

Bakulya Mihály

A piros lapos felnőtt játékosok esetében Tóth László (Magyarbánhegyes) és Barkász Benjámin (Csorvás) 3-3, Endrefalvi Erik (Szarvas) és Huszár Attila (Doboz) 2-2, Erdélyi Ferenc (Battonya) és Zsiga Norbert (Csorvás) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. 

fegyelmi, labdarúgás
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

A kiállított utánpótláskorú labdarúgók közül Szijjártó Gábor (Gádoros U19) és Szijjártó Bence (Gádoros U19) 2-2, Tóth Iván Samu (Köröstarcsa U17) és Szklenár Kristóf Attila (Előre FC U16) 1-1 soron következő bajnoki találkozón fog hiányozni. 

Dávid Kende (Előre SE U17) a legközelebbi kupamérkőzést lesz kénytelen kihagyni. 

Túlzott színes lap halmozásért a FEB a Battonyai TK-t és a Magyarbánhegyesi FC-t 17 500, a Jamina SE-t, a Dobozi SE-t és a Mezőmegyer SE-t 15 000, a Tótkomlósi TC-t 12 500 forint pénzbüntetéssel sújtotta.

A Magyarbánhegyesi FC-t a hétvégi bajnoki mérkőzést követő rendzavarás miatt 4 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában