George Shilling

2024.09.08. 13:00

Világhírű brit producer énekli a Magyar Himnuszt – videóval

A hazai médiában már nem kell bemutatni senkinek – a Dirty Slippers-szel már 15. éve együtt dolgozó brit zenei producert – George Shilling-et. A nemzetközi hírű szakember harmadik alkalommal látogatott el feleségével Magyarországra, hiszen a munkakapcsolat mellett közeli baráti kapcsolat is összeköti Őket Lobó-Szalóky Lázárral és Ferenczi Bebivel.

Beol.hu

A Dirty Slippers két tagja számos kirándulást szervezett nekik. A Facebookon talált posztok alapján Bécsben, Szombathelyen, Gyulán, Budapesten és Szentendrén is remekül érezték magukat a vendégek, George Shilling Szombathelyen fel is konferálta a Dirty Slippers akusztikus koncertjét. 

Dirty Slippers, George Shilling, producer
Vanessa és George Shilling, Ferenczi Bebi és Lobó-Szalóky Lázár Bécsben, a Hofburg előtt 
Forrás: You and Media Management

Ami azután Gyulán történt, az biztosan az elmúlt időszak egyik leg szívmelengetőbb TikTok videója, hiszen George Shilling, Gyulán, az Erkel-szobor mellett énekli el a Magyar Himnusz első sorát. A kisfilmet rövid alatt már több, mint hatszázan lájkolták a közösségi oldalon és több tucatnyi pozitív komment is érkezett alá. 
A Dirty Slippers zenekar a rendkívül sűrű nyári szezon után folytatja a turnéját.

@dirtyslippersband Láttál már híres brit zenei producert magyar Himnuszt énekelni? ♥️ A csodás George Shilling felfedezte a gyulai Erkel szobor oldalán a Himnuszunk kottáját és azonnal elő is adta 🥰 Nagyon cool! 🤟 #dirtyslippers #magyarzenekar #georgeshilling #producer #gyula #gyulacity #magyar #himnusz #magyarhimnusz #csapdkiforyouba #foryouba #foryoubaszeretnemlatni #menő #nekedbeeeee #live #ének #cool #flex ♬ eredeti hang - Dirty Slippers Official


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!