Elvis

2024.09.15. 15:02

Elbúcsúzott Hevesi Tamás a Sztárban sztártól – videóval

Szombat este tartották a TV2 Sztárban sztár jubileumi évadának harmadik élő show-ját ahol ismét párbajozni kényszerültek az énekesek, akik négyes csapatokra bontva küzdöttek a továbbjutásért a csoportos rangadók első éjszakáján – írta az Origo.hu. Összesen hat biztos továbbjutó mehetett tovább a következő élő show-ra, és még kettő a vigaszági szavazást követően. Végül a gyulai Hevesi Tamás és Király Linda távoztak a harmadik élő show után.

Az origo tudósítása szerint a Sztárban sztár All Stars harmadik adásban már a múlt hétvégén megfogyatkozott mezőny lépett színpadra, azaz a tizenhat énekesből az első nyolc.

sztárban sztár, hevesi tamás, énekes
Hevesi Tamás Elvisként a Blue Suede Shoes című slágert adta elő. Forrás: TV2  

Az első négyes csapatból Hevesi Tamás lépett színpadra elsőként, aki úgy érezte, hogy nagyon nehéz dolga van a legendás énekes, Elvis Presley megtestesítésével, hiszen nem véletlenül kapta a pop királya címet. Azonban a közönség szeretetében talált vele azonosságot, amibe sikerült belekapaszkodnia a felkészülés során. Hevesi a Blue Suede Shoes című slágert adta elő, Lékai-Kiss Ramóna nagyon megdicsérte az előadást, szerinte a produkció felénél oldódott fel, és „király volt”. Hajós András kicsit aggódott érte az elején, de végül szerinte is sikerült átvennie az eredeti előadó sajátosságait, de nagyon nehéz dolga volt. Lékai Kiss Ramóna 8 pontot, Stohl András szintén 8 pontot adott, Liptai 9-et, Hajós Andrástól 7-et kapott, így összesen 32 pontot kapott a zsűritől, majd a reményzónába került, így újra színpadra kellett lépnie. Ekkor Hevesi Tamás a Modern Talking frontemberét, Thomas Anderst alakította.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!