Díjazta munkáját az agrárminiszter

2024.08.27. 14:10

Rangos kitüntetést kapott a Csabai Raktárszövetkezet főkönyvelője

Kiemelkedő tevékenységéért Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott augusztus 20-a alkalmából Nagy István agrárminiszter Surin Péter Pálnénak, a Csabai Raktárszövetkezet főkönyvelőjének. Edit 1997 júliusa óta könyvelője a szövetkezetnek. Eleinte vállalkozóként, majd 2002. január 1-jétől munkaviszony keretében tölti be a főkönyvelői állást.

Nyemcsok László

Surin Péter Pálné méltatásában elhangzott, munkáját mérlegképes könyvelőként kezdte, majd 2011 júniusában a Tessedik Sámuel Főiskolán közgazdász diplomát szerzett. Folyamatosan képzi magát, részt vesz különféle szakmai képzéseken, különös figyelmet fordít a folyamatosan változó pénzügyi és számviteli jogszabályok változásainak követésére.

Csabai Raktárszövetkezet főkönyvelője, Surin Péter Pálné, kitüntetés
Surin Péter Pálné Nagy István minisztertől vette át a rangos elismerést Forrás: Agrárminisztérium

Személyéhez, munkájához kötődik a Csabai Raktárszövetkezet ügyviteli, pénzügyi és számviteli rendszerének kialakítása és folyamatos fejlesztése, úgy a szövetkezet, mint a több mint 1500 mezőgazdasággal foglalkozó partner érdekében. Munkavégzése során mindig szem előtt tartja a számviteli fegyelmet, és segítő módon áll hozzá minden egyes szövetkezeti partner ügyéhez.

Edit az adózási kérdések terén is nagyon következetes, alapos és aprólékos munkát végez, mondhatni, teljesen hibátlanul. Jelentős a tevékenysége a hitelkérelmek, pályázatok előkészítése és véghezvitele terén. Munkatársaival következetes, kiváló vezető és szervező.

Adamcsik László, a Csabai Raktárszövetkezet elnöke az elsők között gratulált Surin Péter Pálné elismeréséhez. Kiemelte, nevéhez fűződik az Államilag Elismert Termelő Csoportként működő Csabai Raktárszövetkezet éves beszámolási kötelezettségeinek elkészítése, ellenőrzése, a nyilvántartások naprakész vezetése. A különféle támogatások igénylésében példamutatóan jár el, biztosítva az alaposságot, részletességet és pontosságot, mely igen nagy követelmény.

– Editnek fontos szerepe van a raktárszövetkezet beruházásainak könyvvezetésében, a beruházásokhoz kötődő számviteli és adminisztrációs feladatok ellátásában. Összefoglalva, a szakmai munkáját és érdemeit, kiemelhetjük azt, hogy kiválóan összefogja és fejleszti a szövetkezet teljes adminisztrációs rendszerét, hogy hibátlanul működhessen – mondta Adamcsik László. – Vezetőként jó emberismerettel rendelkezik, nagyon ügyesen fogja össze a rá bízott munkatársakat. Következetes, fegyelmezett és kellően emberséges.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!