kék hírek

2020.12.02. 14:19

Pszichoaktív anyaggal kereskedett egy sarkadi férfi

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult egy férfi Sarkadon. A nyomozás eddigi adatai szerint a tiltott bódító hatású szerből többeknek adott el. A rendőrség a férfit kedden őrizetbe vette.

police.hu

A nyomozás eddigi adatai szerint a 31 éves sarkadi férfi többeknek adott el tiltott bódító hatású szert. A nála tartott házkutatás során a nyomozók kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és fehér port találtak. A rendőrkapitányságon a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség a lefoglalt őrlemény és por kábítószer-hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg – olvasható a police.hu közleményében.

Fotó: police.hu

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei ugyancsak kedden előállítottak egy férfit. A 33 éves H. György a gyanú szerint korábban több házból lopott Sarkadon. Néhány alkalommal vele volt az egyik ismerőse is. Horgászbotokat, szerszámokat, szeszes italokat, láncfűrészt, húsdarálót, hegesztőtrafót loptak el.

Olyan is volt, hogy H. György egyedül ment be egy ház udvarára, átkutatta a garázst, majd a lakóépületet is. A helyiségekből többek között televíziót, dvd-lejátszót és porszívót vett magához. A nála tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott dolgok egy részét, amelyeket lefoglaltak és visszaadják a tulajdonosoknak. A lopások mellett garázdaság elkövetésével is gyanúsítják a nyomozók, mert 2020 júliusában Sarkadon szóváltásba keveredett két ismerősével, és a vita verekedésig fajult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában