Segítség

2024.05.06. 14:49

Próbaidős rendőr őrmesternek köszönhetően kapta vissza táskáját

Rendőrtanulónak köszönhetően kapta vissza elveszített táskáját egy szarvasi nő. A próbaidős rendőr őrmester séta közben figyelt fel egy pad alatt hagyott táskára. Felvette, és a rendőrségre sietett vele, így a nő hiánytalanul visszakapta az értékeit.

Papp Gábor

A szarvasi Kacsa-tónál töltötte a napsütéses szombat délutánt egy testvérpár szombaton. A 10 éves kislány és idősebb nővére, aki próbaidős rendőr őrmester, egy padnál sétáltak el, ami előtt a földön hevert egy kicsi táska. Belenéztek és látták, hogy pénz és különböző pontgyűjtő kártyák vannak benne. 

női táska, próbaidős rendőr őrmester
A próbaidős rendőr őrmesternek köszönhetően került elő a táska. Illusztráció: Shutterstock

A próbaidős rendőr őrmester tudta, mit kell tennie

A rendőrtanuló pontosan tudta, hogy mit kell tennie, és azonnal a rendőrkapitányságra sietett vele, ahol tételesen átnézték és feljegyzést készítettek a tartalmától. A rendőröknek nem volt könnyű dolguk kideríteni, hogy ki hagyta el, mert személyazonosságot igazoló dokumentum, kártya nem volt benne. Az egyik hűségkártyán volt egy név, feltételezték, hogy ő lehet a táska tulajdonosa. A névhez hamarosan egy telefonszámot is kiderítettek, ezen pedig el is érték a nőt, aki éppen akkor ért haza és néhány perce már a táskáját kereste. Nagyon örült, amikor meghallotta, hogy megtalálták, és vissza tudják adni neki. Elmondta, hogy sétálni volt a Kacsa tónál és leült a padra. Feltételezi, hogy induláskor nem vette észre, hogy a táska kiesett a szatyrából. Hálás volt a fiatal rendőrnek a segítségért és telefonon meg is köszönte neki, hogy gyorsan és hiánytalanul visszakaphatta az értékeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában