Három poroltót használtak el

2024.07.02. 15:00

Hősiesen oltottak el egy égő autót a Csaba Center biztonsági őrei

Egy autó gyulladt ki kedden kora délután Békéscsabán, a Jókai utcában, a Csaba Center előtt. A benne ülő házaspár ki tudott menekülni a gépkocsiból, és a Csaba Center biztonsági őreitől kértek segítséget. A két biztonsági őr három poroltót használt el a zuhogó esőben, de sikerrel jártak.

Nyemcsok László

Egy autó húzódott le az útról a Jókai utcában kedden kora délután a taxis drosztnál, mert a benne ülő házaspár észrevette, hogy füstöl a gépkocsi. A Csaba Centerbe rohantak, és a biztonsági őröktől kértek segítséget. Az őrök nem tétováztak, három poroltót kaptak fel, és egy szál ingben futottak az égő autóhoz a zuhogó esőben.

égő autó, Csaba Center, poroltó
Az őrök nem tétováztak, három poroltót kaptak fel, és egy szál ingben futottak az égő autóhoz a zuhogó esőben. Forrás: Shutterstock

Közben a Centerből riasztották a tűzoltókat is. Hamar odaértek, de már csak az izzó részeket kellett vízsugárral eloltaniuk. Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója érdeklődésünkre elmondta, példamutatóan cselekedtek a biztonsági őreik, és egy pillanatig sem gondolkoztak, hanem rohantak segíteni a poroltókkal, és az is fontos volt, hogy teljesen szakszerűen tudták használni az eszközöket. Az esetnél személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában