Gyere, és kérdezz!

2024.07.02. 13:49

Így jelentkezhetsz 10 hónapos rendőrjárőr képzésre Békésben

Július 3-án, szerdán 10-től 12 óráig és július 5-én, pénteken 9-11-ig Békéscsabán, a Csaba Centerben állnak az érdeklődők rendelkezésére Békés vármegye rendőrei. Július 6-án, szombaton 10-től 14 óráig Dobozon, a Mézes Fesztiválon is ott lesznek.

Nyemcsok László

Várja a rendőrség a jelentkezőket.

Fotó: MW-archív

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hangsúlyozta, a rendezvények szlogenje: gyere és kérdezz!

– Mindent elmondunk, amit a hivatásunkról és a képzésről tudni kell – emelte ki Szombati Andrea. – A képzésre a jelentkezési határidő augusztus 26-a. A képzés kezdete szeptember 16.

A sajtószóvivő szólt a jelentkezéshez szükséges dokumentumokról is. Eszerint szükség van fényképes önéletrajzra, a végzettséget igazoló bizonyítvány másolatára, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványra, kitöltött jelentkezési lapra és mellékleteire.

Jelentkezni lehet a rendőrség karrierportálján (www.karrier.police.hu), e-mailben, postai úton és személyesen. A fent említett rendezvényeken ezeket az elérhetőségeket is megadják, sok minden más információhoz hasonlóan. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában