Kék hírek

2024.07.24. 14:23

Ünnepnap a rendőrségen

Kerek évfordulót ünneplő rendőröknek, rendőrségi dolgozóknak gratulált szerdán délelőtt Vörös Ferenc r. dandártábornok, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

dr. Nagy Szilvia

Kaczkó Éva r. százados, a Bűnügyi Igazgatóság osztályvezetője és Kotroczó Gergely r. törzszászlós 20 éve szolgálnak, ezért Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor a szakszerű, színvonalas tevékenységük elismeréseként szolgálati jelet adományozott nekik. 

ünnepnap, rendőrség, évforduló
Forrás: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

A további ünnepeltek: Bobvos Szilvia Julianna c. r. törzszászlós, a Hivatal segédelőadója, Kovács Natália c. r. törzszászlós, a Rendészeti Igazgatóság segédelőadója, Földi Edit és Kovácsné Bertók Klára rendvédelmi igazgatási alkalmazottak, a Rendészeti Igazgatóság ügyviteli segédelőadói, Wéber Éva Henrietta rendvédelmi igazgatási alkalmazott, a Sarkadi Rendőrkapitányság ügyviteli segédelőadója, Boros Beáta iskolaőr, Darabos László r. alezredes, a Rendészeti Igazgatóság kiemelt főelőadója, Nagy Zoltán r. főtörzszászlós, a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka, Rád Roland r. főtörzszászlós, a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka, Markó János c. r. törzszászlós, a Rendészeti Igazgatóság járőrparancsnoka, Pap László r. zászlós, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség Határrendészeti szakértője, Kincses János c. r. törzszászlós, a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség kiemelt főhatárrendésze és Stefanovics József Béla, a Gazdasági Igazgatóság munkatársa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában