A gyanú emberölés előkészülete

2024.09.10. 17:24

Késsel fenyegetőzött egy férfi Gyulán, bosszút akart állni

Bosszút akart állni egy férfi azért, mert kiküldték egy helyről Gyulán. Kijelentette, hogy elvágja a torkát a viselkedése miatt őt kitessékelő alkalmazottnak. A fenyegetőző letartóztatásban van, a rendőrség vádemelést javasol ellene.

Nyemcsok László

Késsel fenyegetőzött egy férfi idén február 19-én kora reggel Gyulán, egy konditeremnél. Négy nappal korábban kiküldték onnan, és akkor kijelentette, hogy visszamegy, és elvágja a torkát az alkalmazottnak, aki viselkedése miatt kitessékelte őt.

kés, diszkó, kondorosi
A gyanú emberölés előkészülete 
Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A férfi vitt magával egy kést, majd az utcán megszólított két nőt, akik éppen a konditerembe tartottak. Kérte őket, nézzék meg, hogy melyik alkalmazott van bent. Meg akarta tudni, hogy ugyanaz a férfi dolgozik-e, aki kiküldte őt. Miután a nők nem válaszoltak neki, a kést a bokrok közé rejtette, és bement egy trafikba, a rendőrök onnan állították elő. A kését is megtalálták.

A gyanúsított jelenleg sincs szabadlábon

A gyulai férfi ellen más bűncselekmények – többek között kábítószerrel visszaélés – miatt is zajlik büntetőeljárás, amelynek során a bíróság korábban elrendelte a letartóztatását, és jelenleg sincs szabadlábon.

A Békés vármegyei főkapitányság vizsgálati osztálya emberölés előkészülete bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az emiatt indult nyomozás keretében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a büntetőeljárás iratait kedden vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségre.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában