Ecsegfalva

19 órája

Szörnyű baleset: mindkét lábát bedarálta egy mezőgazdasági gép – videóval

Mindkét lábát bedarálta egy mezőgazdasági tárcsázó gép kedd délután egy férfinek Ecsegfalván. A férfi egy szántóföldön dolgozott, amikor elromlott a tárcsázó – számolt be az eseményről a TV2 Tények hírműsora.

A férfi a tárcsázót akarta megjavítani, ezért leszállt a traktorról, de sebességben hagyta, a mezőgazdasági gép pedig elindult és maga alá gyűrte. Csak a tűzoltók tudták kiszabadítani és mentőhelikopterrel vitték kórházba.

mentőhelikopter, baleset, tárcsázó
Mentőhelikopter szállította kórházba a férfit. Fotó: Illusztrácó: MW-archív/LikeBalaton

A Tények szerint a sérült szinte azonnal elájult a fájdalomtól, miután a gép maga alá gyűrte őt, ám még volt annyi lélekjelenléte, hogy felhívja a feleségét, aki azonnal tárcsázta a segélyhívót.

A helyszínre a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik a betegmozgatásban segítettek a mentőknek. A férfihez több mentőegységet és mentőhelikoptert is riasztottak, s végül légi úton szállították kórházba. Az állapotáról egyelőre nem érkezett információ.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában