Baleset

2 órája

Fának csapódott egy autó Körösladányban, a gátnál

Fának csapódott csütörtökön délelőtt egy személykocsi Körösladánynál, a duzzasztógátnál húzódó bekötőúton. Mentőhelikopter is érkezett a balesethez.

Beol.hu

Hárman ültek a balesetet szenvedett autóban.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

A járműben hárman ültek, az esethez mentőt is riasztottak. A szeghalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit. A rendőrség tájékoztatása szerint a gépkocsi letért az útról, majd először egy villanyoszlopnak, később fának csapódott. Az egyik utas kirepült az autóból, ő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hozzá mentőhelikoptert riasztottak. Egy másik ember könnyebben sérült meg.

Mentőkocsit és mentőhelikoptert is küldtek

Hangai József mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet regionális kommunikációs munkatársa megkeresésünkre arról adott tájékoztatást, hogy mentésirányításuk egy esetkocsit, egy mentőgépkocsit és egy mentőhelikoptert riasztott a helyszínre. A mentők egy súlyosan és egy könnyebben sérült személyt láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat, állapotstabilizálást követően részben légi, részben földi úton kórházba szállították őket.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában