Elismert szakember

1 órája

Munkagépével csatornába csúszott és meghalt egy hatgyermekes férfi Zsadányban

Pótolhatatlan veszteség érte Zsadányt. A településen és környékén elismert, köztiszteletnek örvendő zsadányi szakember szerdán Fancsikapusztán, saját területén dolgozott, amikor munkagépével csatornába csúszott és meghalt.

Licska Balázs

A Beol.hu információi szerint a helyben és a térségben elismert szakember Fancsikapusztán dolgozott szerdán, amikor munkagépével csatornába csúszott és meghalt. Bár kollégái a helyszínen voltak és azonnal a segítségére siettek, nem tudták időben kihozni a vízből, életét vesztette.

munkagépével csatornába csúszott, csatornába csúszott, meghalt, szakember
1516652201 Munkagépével csatornába csúszott és meghalt az elismert zsadányi szakember. Illusztráció: Shutterstock

Munkagépével csatornába csúszott, bűncselekmény nem merült fel

A rendőrségen elmondták, nem merült fel gyanú arra vonatkozóan, hogy bűncselekmény történt, általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálódnak.

Pótolhatatlan veszteség érte Zsadányt

Pótolhatatlan veszteség érte Zsadányt – mondta Dudás Árpád polgármester. Hozzátette: az 55 éves elismert szakember rengeteg házat épített a településen, valamint egyéni vállalkozóként számos beruházás kivitelezésében vállalt főszerepet Zsadányban, főleg a református egyházközség számára. Mint fogalmazott, a hatgyermekes családfő igazi jövőépítő volt, rendkívül ambiciózus.

Az volt számára az igazi öröm, ha Zsadányt építhette

A szakembert pár éve a kereskedelmi és iparkamara bronzkoszorús kőművesmesterré nyilvánította. Akkor úgy nyilatkozott a Beol.hu hírportálnak, hogy több helyen dolgozott csapatával, de mindig az jelentette számára az igazi örömöt, amikor Zsadányt építhette. Köztiszteletnek örvendett, mindenkinek segített, akinek csak lehetett és tudott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában