Pusztaföldvár, galériával

2018.10.06. 18:00

Parasztolimpia gazda módra

A 40 aranykoronás ünnep, vagyis a falunap egyik legjobban várt programja volt idén is a pusztaföldváriak parasztolimpiája.

Cs. I.

Szombaton délelőtt 4 elszánt falusi brigád, bocsánat, felkészült, jól bemelegített csapat (Vadparasztok, Melinda, Gazdakör, Alba Taurina) állt kötélnek, pattant a talicskába, küzdött a bálatoronnyal, dobott célba krumplival, torokszorító üvöltéssel vált a leghangosabb csapattá, majd felmerészkedett valamelyik csapattársuk a körbála tetejére cirkuszi attrakciónak is beillő bátorsággal.

Nagy derültséget okozva ezzel a szurkolók körében, de jót mókázott minden csapat valamennyi tagja. Mindenki értékes, a mezőgazdasági támogatók által praktikus, valóban, a gazdálkodás mindennapjaiban is használatos ajándékkal lett gazdagabb.

A szerző felvétele.

A győztesek pedig hazavihették és egy éven át őrizhetik a vándorserleget. Ők a győztes négyes: Fülöp Norbert, Fülöp Tamás, Gregus Fanni, Kiszel Kitti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában