DOBOZ

2018.12.19. 07:39

Tartós élelmiszert kaptak a családok

Élelmiszercsomagokat osztott az önkormányzat az elmúlt napokban a településen. A projekt kedden fejeződött be.

B. O.

Ezer helyi családnak osztottak ki csomagot a képviselő-testület és az önkormányzat munkatársai összesen 4 millió forint értékben, azaz jogosultanként 4 ezer forintért kaptak élelmiszereket a rászorulók.

Köves Mihály, a település polgármestere elmondta, a nagyközség háztartásainak közel kétharmada jut így tartós élelmiszerhez, a közelgő karácsonyi ünnepek előtt.

– Többek közt liszt, cukor, tea, étolaj citromlé, tészta, szaloncukor és lekvár került a csomagba, és a 70 éven felüliek, valamint a szociális ellátásban részesülők közül kerültek ki azok, akik megkaphatták az élelmiszereket – árulta el a polgármester.

A település első embere hozzátette, már tavaly és tavalyelőtt is osztottak élelmiszereket, és a tapasztalatok alapján a helyiek örülnek a kezdeményezésnek, mivel az összeállított élelmiszercsomag minőségi, hasznos dolgokat tartalmaz, és értékben is igen jelentősnek számít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában