Farsang

2021.02.22. 17:34

Tündérek és királyok vonultak a rendhagyó, dobozi jelmezbálon

Idén rendhagyó jelmezbált szerveztek a Dobozi Általános Iskolában, mivel a pandémiás helyzet miatt csak szűk keretek között rendezhették meg a farsangi mulatságukat. A jó hangulat azonban nem maradt el, mindehhez feldíszítették a tantermeket, ünnepi gúnyába öltöztették a folyosókat, tarka lufik, lampionok, szerpentinek színes kavalkádja fogadta az iskolába érkezőket.

B. O.

– A farsang napján nem is kisiskolások, hanem királynők, tündérek, bohócok, katonák, pókemberek és kedves állatkák érkeztek. A délelőttöt sok-sok verseny, játék, zene, „lakomázás”, fánksütés és mindenféle vigasság töltötte ki. Hagyományosan mi, felnőttek is más bőrébe bújtunk, így szerezve tanulóinknak egy kis örömöt. A fénypont az volt, amikor az új épület aulájában mindenki kiállhatott a „kifutóra” és bemutathatta jelmezét. Nagyszerű farsangot tudhatunk a hátunk mögött. Reméljük, jövőre már a megszokott mederben folytathatjuk életünket – árulta el Illik Józsefné, az iskola tanítója.

A diákok hangulatát feldobta a beöltözés lehetősége /A szerző felvétele/
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában